Ga vooral shoppen op Black Friday!

Ga vooral shoppen op Black Friday!

Lekker shoppen
Het woord ‘shoppen’ wordt veel gebruikt. Het woord kan gebruikt worden voor lekker winkelen, lekker speuren via internet of het bestuderen van bijvoorbeeld een opleiding. Een opvallend kenmerk van shoppen is dat het gedefinieerd kan worden als het vergelijken van een aanbod. Wat wordt er in een bepaalde kledingwinkel verkocht en tegen welke prijs? Is hetzelfde kledingstuk elders ook te koop voor een lagere prijs? Wat voor reviews heeft de webshop die electronica levert? Het is goed mogelijk dat je lekker winkelen in de stad als een plezierige tijdsbesteding ziet. Lekker de stad in en het geld laten rollen. Geld is tenslotte niet voor niets rond en niet vierkant. Na het winkelen voel je je heerlijk voldaan over je aankopen. Of je hebt het idee dat je teveel hebt uitgegeven. Alles kan.

Black Friday
In de Verenigde Staten is er een speciale dag die wordt gebruikt als startsignaal voor het doen van kerstinkopen. Dat is de zwarte vrijdag na Thanksgiving. Op deze dag zijn er heel veel speciale aanbiedingen. De gewoonte van Black Friday is ook naar Nederland overgewaaid. Een uitgelezen kans dus om voordelig sinterklaas- en kerstinkopen in te slaan. In Nederland en Belgiƫ wordt deze dag steeds populairder. Wanneer je het handig aanpakt, is Black Friday de ideale dag om inkopen te doen.

Aanpak
Een goede voorbereiding is het halve werk. Op deze geweldige vrijdag vallen er hoge kortingen. Een ideale dag dus om inkopen te doen en er veel voordeel uit te halen. Maar onnodig aankopen doen of niet van de meeste korting kunnen profiteren is natuurlijk zonde. Daarom een paar belangrijke aandachtspunten:
– Als je spullen nodig hebt, is het een idee om tot de laatste dag van november te wachten. Je hebt dan de tijd om het benodigde bedrag bij elkaar te sparen en je profiteert van hoge kortingen. Zo voorkom je geldproblemen en haal je het meeste voordeel.
– Maak een lijstje en houd je zelf eraan. Onnodig veel spullen aanschaffen hoeft ook niet.
– Let goed op welke winkeliers, webshops en musea deelnemen aan deze actie. Anders snijd je jezelf alsnog in de vingers.
Eigenlijk heb je altijd wel iets nodig in de decembermaanden. Fantastisch dus dat er de laatste vrijdag van november zulke hoge kortingen worden gegeven. Een ideale dag om aankopen te doen en een stuk voordeliger uit te zijn. En wanneer je krap bij kas zit, heb je toch een mogelijkheid om voor deze dag te kunnen sparen en de nodige aankopen te kunnen doen. En ook al zit je niet krap bij kas; elke besparing is mooi meegenomen. Dus ga lekker shoppen op deze bijzondere dag!

Reacties zijn gesloten.