MATINIQUE: HET MERK VOOR DE GOED GEKLEDE MAN

MATINIQUE: HET MERK VOOR DE GOED GEKLEDE MAN

MATINIQUE: HET MERK VOOR DE GOED GEKLEDE MAN

Ligt voor jou als man de nadruk voor je kleding op functioneel, ga je toch vooral voor fashionable of wil je dat datgene wat je aantrekt net dat tikkeltje anders is dan anders? Geen probleem. Bij Matinique vind je het simpelweg allemaal.

DE PERFECTE PASVORM STAAT CENTRAAL
Welke stijl van kleding we ook verkiezen, we willen allemaal dat de kleren die we dragen lekker zitten en dat we er ons dus zowel thuis, op kantoor, op vakantie of op een feestje comfortabel in kunnen voelen. Die perfecte pasvorm dat is waar Niels Martinsen van bij het oprichten van Matinique de nadruk op heeft gelegd en die modieuze kleding van hoogwaardige kwaliteit dat is waar het merk vandaag nog steeds voor staat.

IEDERE MAN GEKLEED NAAR ZIJN EIGEN PERSOONLIJKHEID
Als actieve man weet je natuurlijk ook dat de manier waarop je je kleedt, heel veel zegt over je persoonlijkheid. Uiteraard hebben de ontwerpers van Matinique dat ook maar al te goed begrepen. Met hun uitgebreide collectie van hemden, broeken, jasjes, kostuums, truien en nog zoveel meer geven ze jou de ambitieuze, zelfverzekerde uitstraling van een man die geniet van het leven en die overduidelijk weet wat hij wil.

ELKE DAG NAAR HARTENLUST COMBINEREN
Juist omdat de collectie van Matinique zo uitgebreid is, kan je je aankopen ook naar hartenlust combineren. Een klassiek overhemd op een Matinique jeans en een stijlvol jasje erop? Of een kostuum met perfecte snit in combinatie met een kleurrijk shirt? Het kan bij dit Deense merk echt allemaal.

DE ACCESSOIRES MAKEN HELEMAAL HET VERSCHIL
Ga als man van vandaag ook zeker niet voorbij aan de accessoires die Matinique jou te bieden heeft. Want, zeg nu zelf, met die ene pet, tas, sjaal of beanie maak je de outfit die je draagt toch nog net dat tikkeltje meer jij.

Reacties zijn gesloten.